Bitcoin i ‚Gold‘ og ‚Diamond‘, denne Duo BTC-hårde gafler pludselig rallied out of the blues

Bitcoin kaldes undertiden „digitalt guld“

Det første og største kryptoaktiv efter markedsværdi, Bitcoin Evolution har for nylig været på et imponerende rally. Bitcoin (BTC) erobrede modstandsniveauerne på $ 16.000, $ 17.000 og $ 18.000 for at handle med en ny årlig højde på $ 18.940. Ikke kun Bitcoin, men Altcoin-rummet blev også ramt af en eksplosiv rally. Den næststørste kryptokurrency, Ethereum (ETH) steg til højder over $ 500, et niveau sidst handlet siden 2018.

Det tredjestørste kryptoaktiv, Ripple (XRP) stjal showet, da det overtrådte $ 0,3-nøglenes modstand mod handel på højder nær $ 0,5. Andre Altcoins inden for de 100 bedste kategorier gik også i gang med betagende rally. Bitcoin, ringleder for kryptomarkedet modtog forskellige godkendelsesstempler.

Rick Rieder, BlackRocks CIO for Fixed Income sagde for nylig, at „Bitcoin er kommet for at blive, da det i vid udstrækning vil komme i stedet for guld [fordi] det er så mere funktionelt end at føre en bar guld rundt.“

Bitcoin omtales undertiden som “digitalt guld” på grund af dets unikke værdi-værdi-egenskaber. Bitcoins mest ivrige tilhængere mener, at det i sidste ende vil tage en betydelig del af guldets markedsværdi, efterhånden som flere investorer indser dets anvendelighed. Prissat i guld er 1 Bitcoin i øjeblikket værd 9.961 ounce.

Bitcoin gafler – Bitcoin Gold (BTG) og Bitcoin Diamond (BCD) tales måske mindre om, men de fremhæver den indre værdi af flagskibsaktivet.

Interessant nok samledes disse duo BTC-hårde gafler sammen med andre Altcoins efter tidligere været sovende. På syv dages basis er Bitcoin Gold (BTG) og Bitcoin Diamond (BCD) steget med henholdsvis 29% og 21%. Spørgsmålet er stadig – hvorfor skulle disse mønter, der tidligere var sovende, pludselig stige højere? Ingen synes endnu sikker på, hvad der førte til deres samlinger. Det synes usandsynligt, at dette er begyndelsen på en langsigtet rally for disse kryptoaktiver.
BTG / USD dagligt diagram

Bitcoin Gold (BTG) er i øjeblikket 74. på møntmarkedsværdien, mens Bitcoin Diamond (BCD) rangerer 97. Bitcoin Gold (BTG) handles i øjeblikket til $ 9,57.

Bitcoin i ‚Guld‘ og ‚Diamant‘

Bitcoin Gold er en open source-kryptovaluta, en hård gaffel med Bitcoin (BTC). Bitcoin Gold blev dannet for at „gøre Bitcoin decentraliseret igen“. Det lyder måske modstridende, da Bitcoin allerede er decentraliseret, men det havde at gøre med mineprocessen. Det sigter mod at ændre Proof of Work (PoW) minedriftsalgoritmen, da minedriftens proceshastighed er langsommere på specialudstyr end på standardiseret udstyr. Bitcoin Golds udviklere var også fokuseret på spørgsmål vedrørende distribution, gennemsigtighed og beskyttelse ud over målet om at „re-decentralisere“ det.

Schnorr-signaturer er på køreplanen, hvilket gør det muligt at underskrive flere input med en enkelt signatur, så vi kan få nok plads i blockchain og ikke overfyldte den.

Denne funktion kan få BTG til at vokse som alt sammen sammen med integrationen af ​​lynnetværket.

Om fem år kan Bitcoin Gold endelig opnå med udførelsen af ​​BTG Plasma Specification Project. En analytiker nævnte, at dette kan få den til at stige op i rækkefølgen blandt de 20 bedste kryptokurver.

Bitcoin Diamond (BCD) er også en hård gaffel af Bitcoin. Gaffelen, der forekommer i blokhøjde 495866, implementerede ændringer, herunder et nyt bevis på arbejdsalgoritme for at afskrække angreb på netværket og adskillelse af transaktionssignaturer fra transaktioner i kæden for yderligere kapacitet, der muliggør et større antal transaktioner pr. Sekund på netværket som helhed .