Monero, IOTA, DigiByte-prisanalyse

Monero, IOTA, DigiByte-prisanalyse: 16. januar

Bitcoin’s rally til den siste ATH i den første uken i januar kan ha kommet til overskriftene, men hva ligger det i porteføljen din? La oss gå videre – Det brennende spørsmålet er, hva er HODLers rolle i dette bull run og hvordan påvirker de avkastningen på porteføljen din? Påvirker de prisoppløpet og trendene? Svaret er bekreftende noe.

Vurder dette – Til tross for at prisvolatiliteten har eksistert i flere uker, er prisstigningen over 300%, og HODLere har spilt en kritisk rolle her. Da HODLers sendte sin Bitcoin til utveksling fra reserver og lommebøker, økte den aktive forsyningen, og nesten 99% av alle Bitcoin-lommebøker hadde fortjeneste.

Resultatbooking fulgte, og den aktive forsyningen nådde en 3-års høyde, basert på data fra Glassnode Alerts. Faktisk har de siste ukene vært ustabile, men den nærmeste BTC-prisen har kommet til å Bitcoin Revolution treffe den siste ATH var da den berørte og falt under $ 41.000-nivået. Bitcoins økning på 10-12% på en enkelt dag har satt seg inn i raskt inn og ut av penger og den skiftende retningen på investeringsstrømmene.

Ergo, HODLers innflytelse på prisoppgangen har økt raskt, spesielt når den settes sammen med de fallende reservene til HODLed Bitcoin.

Bestemmer Bitcoin HODLers avkastningen på porteføljen din

Faktisk har HODLed eller tapte mynter nådd en ny lav, basert på ovennevnte Glassnode-diagram. Volumet av Bitcoin Hodled eller Lost mistet en 9-måneders lav på 7178100 BTC.

En høy% av den nåværende aktive forsyningen er HODLers BTC, og det som er mest interessant med dette er at Bitcoin er kjøpt til dagens prisnivå, kan snart forlate børser og treffe kalde lommebøker. HODLing gjennom gjeldende pris er en sikker oppskrift for prisoppdagelse utover $ 41.000 og en ny ATH.

En annen beregning som støtter argumentet her er det økende antall adresser som ikke er null, siden det representerer detaljhandlere som genererer ny etterspørsel. Siden den realiserte markedsverdien også krysset sin forrige ATH, kan en kort topp signaliseres, en der tilbudet spiller en sentral rolle.

HODLere har direkte påvirket tilbudet på spotbørser denne markedssyklusen, og dermed skapt en positiv innvirkning på porteføljen din. Hvis spotbørsreservene økte, ville det utgjøre en trussel mot denne bullish fortellingen på kort sikt. Imidlertid forventes HODLere å fortsette å booke fortjeneste og endre retningen på investeringsflyten til altcoins, hvis de ikke er investert i Bitcoin.